Hotel Postgaardens historie


Forpagter Barbara Kuik Viszokai overtog Hotel Postgaarden og Cafe 45 i august måned 2019. Hun har trods Covid-19 pandemien en blomstrende virksomhed.


- Jeg vil kæmpe for min Postgaard her i Skælskør, smiler en positiv Barbara, der glæder sig over den flotte lokale opbakning fra Skælskør og omegn.

Den forrige ejer fandt det smukke hus, Postgaarden i slutningen af 2006.


Dengang var det et tomt hus i en mildest talt misserabel stand - smadrede vinduer og døre - mørkt, dystert og næsten skummelt, men med en fantastisk beliggenhed lige på havnekanten - og  lige i hjertet af en smuk og dejlig gammel købstad.


Det er ikke et hotel med store, luksuriøse værelser, og vi har ingen elevator, men kalder det - med det glimt i øjet - et old fashioned fittness hotel med indbygget motion ved at gå på trapper.


Den oprindelige del af hotellet er fra 1856. I den del af huset har vi lavet Den Hvide Spisestue med plads til 24-25 spisende gæster, og bruger ofte den stue til velkomst ved de rigtig store fester, ligesom det er et fantastisk lokale til møder og foredrag.


På 1. salen ligger vores store og smukke festsal med plads til ca. 150 spisende gæster.


Hotelværelserne ligger i den del af Postgaarden, som blev opført i 1907. Oprindeligt var der 20 værelser og en lejlighed, men efter ombygning i 1950'erne blev til 14 værelser. 

I stueetagen er der 2 restaurationslokaler og en dejlig dagligstue, hvor man kan hygge sig.


Bygmesteren, som i 1907 byggede huset, har haft en fantastisk fornemmelse af, hvor højt, der skal være til loftet og hvor store stuerne skulle være, og vi oplever hele tiden, hvor godt vores gæster befinder sig i stuerne.


-"Her er hyggeligt og alligevel plads til at man kan røre sig".


Målet er ikke, at det skal være et moderne, strømlinet hotel, men at det er et sted, hvor gæster hygger og trives.


Derfor er Cafe 45 også kommet til med den mere hyggelige atmosfære med terrasse ud mod havnen og på den modsatte side ind i hotellets hyggelige gårdhave.


Og også et lille hyggeligt ishus er der plads til nu, hvilket glæder både borgere og turister.


Vi glæder os til at hilse på jer, uanset om det er til den store fest, den lille sult eller vi må forkæle jer under et ophold. 


Velkommen fra

Barbara Kuik Viszokai

Forpagter

Forpagter Barbara Kuik Viszokai ved kødgryderne i Postgaardens køkken i Skælskør.

Forpagter Barbara Kuik Viszokai på overtagelsesdagen. Hun ses her med sin mand, Imre og datteren, Claire, der gerne giver en hånd med, når der er travlt.