Helaftensarrangementer i Hotel Postgaarden

(Minimum 15 kuverter).


Menuen er oftest samlingspunktet omkring festen.

Vi har gjort det nemt for dig, så du skal blot vælge hvilken forret, hovedret og dessert,
du ønsker, vi skal tilberede til dig og dine gæster.

Skal arrangementet afholdes på Hotel Postgården, så sørger vi for duge og blomster.

Ønsker du hvide stofduge og -servietter er der et mindre tillæg.

Det er tilladt at medbringe egen bordpynt/blomster med mere.


Har du specielle ønsker, så ring og få en snak om mulighederne.

Helaftensarrangement 1

(Minimum 15 kuverter)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Velkomstvin:
Hvidvin med hyldeblomst og frosne bær


Forret: – Vælg mellem:
Parmaskinke med italiensk salami med trøffel. Hertil oliven, soltørret tomater samt hjemmebagt brød.


Hjemmelavet tunmousse med hjemmelavet dilddressing på sprød salatbund og pyntet med rejer. Hertil hjemmebagt brød.


Tarteletter med høns i asparges.


Hovedret: – Vælg mellem:
Flæskesteg med hvide kogte kartofler samt brunede kartofler. Hjemmelavet rødkål samt hjemmelavet flæskestegssovs.


Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat samt hvide kogte kartofler og hjemmelavet vildtsovs.

Kalvesteg med grillede grønsager, små stegte kartofler samt hjemmelavet rødvinssovs.


Gammeldags oksesteg med små kogte kartofler, bønner og gulerødder samt hjemmelavet skysovs.

Dessert: – Vælg mellem:
Frugtsalat med råcreme.

Hjemmelavet rabarbercrumble med vaniljeis.

Gammeldags æblekage.


Vine:
Husets vine – ad libitum


Kaffe:
Kaffe/te med småkager


Natmad: Vælg mellem:
Hjemmelavet aspargessuppe.

Hjemmelavet cremet svampesuppe.

Rullepølse, spegepølse og lun leverpostej.

Pris:
Kr. 735,- pr. kuvert

Helaftensarrangement 2

(Minimum 15 kuverter)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Velkomstvin:
Laderas De UNX Rose.


Forret: – Vælg mellem:
Koldrøget laks på sprød salatbund med hjemmelavet dilddressing, pyntet med dild. Hertil hjemmebagt brød.


Rejecocktail med caviar, hjemmelavet dressing. Hertil hjemmebagt brød.


Hvidvinsdampet rødspættefilet på sprød salatbund med rejer samt hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.


Tapas-anretning med 3 forskellige pølser, oliven, pesto samt tapenade.


Hovedret: – Vælg mellem:
Kalveculotte stegt som vildt med waldorfsalat, små kogte kartofler samt stegte rodfrugter. Hertil hjemmelavet vildtsovs.


Helstegt oksefilet med små stegte kartofler samt grillede grøntsager. Hertil hjemmelavet rødvinssovs samt bønnesalat med cherry tomater, rødløg og oliven.


Krydret kalveculotte med små stegte kartofler samt marinerede rodfrugter. Hertil hjemmelavet svampesovs.

Dessert: – Vælg mellem:
Chokoladefondant med is.


Hjemmelavet is med friske frugter og bær.


Saftig chokoladekage med hvid chokolade ganache samt friske bær.


Vine:
Husets vine – ad libitum.


Kaffe:
Kaffe/te med hjemmebagte småkager.


NatmadVælg mellem:
Sandwich.


Ovnstegt flæsk med små kogte kartofler og hjemmelavet persillesovs.


Hjemmelavede frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.


Hjemmelavet kartoffelsuppe med ristet bacon.

Pris:
Kr. 825,- pr. kuvert

Helaftensarrangement 3

(Minimum 15 kuverter)

OBS! Ændring af antal bestilte kuverter skal ske senest 72 timer inden den aftalte dato.

Ellers faktureres for det oprindelige antal kuverter.

Velkomstvin:
Filipetti


Forret: – Vælg mellem:
Hvidvinsdampet laks på sprød salatbund med rejer samt hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.

Hvidvinsdampet laks på jordskokkepuré, pyntet med rygeostcreme samt syltede rødløg. Hertil hjemmebagt brød.


Hjemmelavet fransk løgsuppe med hjemmebagt brød.


Varmrøget laks med peberrod creme på sprødsalat bund. Hertil hjemmebagt brød.


Hovedret: – Vælg mellem:
Rødvinsmarineret oksefilet med små smørstegte kartofler med hasselnødder. Hertil årstidens grillede grøntsager samt rå-marinerede blommer. Hjemmelavet svampesovs.


Helstegt kalvefilet med rodfrugtpuré samt pommes anna. Hertil bagte tomater samt hjemmelavet rødvinssovs.


Helstegt oksefilet med hjemmelavet bearnaisesauce samt små stegte kartofler. Hertil friske og bagte cherrytomater med mozzarella og basilikum.

Dessert: – Vælg mellem:
Hjemmelavet islagkage på sprød nødde-marengsbund, pyntet med friske bær.


Hjemmelavet chokolademousse med hjemmelavet hindbærcoulis.


Hjemmelavet fransk chokoladekage med hjemmelavet chokoladeganache og hindbærsorbet.


Vine:
Husets vin – ad libitum


Kaffe:
Katte/te og chokolademix.


Natmad – Vælg mellem:
Hotdog med hjemmelavet agurkesalat og alt tilhørende.


Tarteletter med høns i asparges.


Hotwings, spareribs, rösti osv.

Pris:
Kr. 865,- pr. kuvert